WineZone sælger eksklusive ungarske vine i Danmark. Vi har valgt 10 mindre vingårde som laver håndlavede vine fra seks ungarske vinregioner. Vinene du kan købe hos os, er karakteriseret ved to ord, kvalitet og eksklusivitet.

Vi har nøje udvalgt alle vores vingårde og vine, sådan at du kan få den bedste oplevelse af ungarsk vin.

Vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse, derfor er de fleste af vore vinmagere mindre og mellemstore vingårde som i mange år har lavet fantastiske vine.

Daniel Fabricius

Hej, Jeg hedder Daniel Fabricius, og jeg byder velkommen til WineZone.dk. Jeg er halv dansker og halv ungarer, og fik idéen til at importere ungarske vine i mit sabbatår. Denne idé har udviklet sig, og nu står vi her med WineZone, hvilket er mig meget spændende. Jeg håber, De vil prøve de fantastiske ungarske vine og ved spørgsmål, ellers er De velkommen til at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Karasszon Ágnes

Hej, Jeg hedder Karasszon Ágnes, og byder ligeledes velkommen til vores hjemmeside. Som mange andre opvokset i Ungarn, så har jeg fra barns minde, været vant til vinkulturen. Min familie har igennem generationer haft egen mindre vinproduktion med tilhørende vinkælder. Derfor da vi fik denne idéen, lå det mig meget sympatisk at gøre udlandets vinnydere bekendt med ungarsk vin.


>